تبلیغات
خانه بهداشت، روستاما، سخوید محل بغلHome Health Location Side - سالم سازی آب آشامیدنی
خانه بهداشت، روستاما، سخوید محل بغلHome Health Location Side سربازگم نام
:بهورز : بهورزان ستون شبکه بهداشت می باشند@یاور وخادم همیشگی بهداشت روستا
خط مقدم بهداشت
abbas zare behvarz گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

- آب مایه ی حیات است.  همان گونه كه آب مایه حیات است،

 آب آلوده نیز دشمن انسان است. فاضلاب های خانگی، شهری و كشاورزی كه دارای انواع میكروب ، انگل، سم و موادشیمیایی هستند، به آب های جاری و زیرزمینی نفوذ می كنند و موجب بیماری و مرگ انسان و سایر جان داران خشكی و آبزی می شوند.
دانستن این نكته ضروری است كه ، یك متر مكعب آب آلوده می تواند چهارصد متر مكعب آب پاك و سالم را آلوده كند.

ویژگی های آب آشامیدنی :
آب آشامیدنی باید پاك و سالم ،صاف و زلال، بدون رنگ، بو و مزه خاص باشد.

آب تصفیه شده مناسب ترین آب برای آشامیدن است كه از طریق لوله كشی مورد استفاده قرار می گیرد.

    

روشهای  سالم سازی آب آشامیدنی


ابتداء استفاده از صافی شنی ویا فیلترها (تصویه خانگی ) جهت جدانمودن املاح معدنی و. .

جوشاندن آب و نگهداری در حالت جوش به مدت 3 دقیقه -

 گندزدایی با قرص کلر طبق دستورالعمل کارخانه سازنده -

 استفاده از کلر مادر 3 قطره کلرمادر را به یک لیتر آب اضافه نموده پس از یک ساعت قابل شرب است -

استفاده از آبلیمو 5 میلی لیتر یا یک قاشق مربا خوری آبلیمو را به یک لیتر آب اضافه نموده پس از نیم ساعت قابل شرب است -

قرار دادن آب در مقابل نور خورشید از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر

 






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی